Transport

Heeft u een vrachtauto nodig? Deze kunt u ook huren bij Vego. Het opknijpen van zand, puin, snoeiafval of uw goederen vervoeren van A naar B? Geen enkel probleem met onze vrachtauto's! Neem direct contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Wij hebben voor alle werkzaamheden vrachtwagens en trailers beschikbaar. Zo hebben wij vrachtwagens en trailers beschikbaar voor bijvoorbeeld het vervoer van grote hoeveelheden bouwmaterialen. Zo rijden wij geregeld voor aannemers, fabrikanten en leveranciers bouwmaterialen door heel Zuid Holland en verder. Al onze trailers beschikken dan ook over een stenenklem en pallethaak. daarmee komt u nooit voor verrassingen te staan. Een verreikende kraan hoort ook tot de mogelijkheden. 
En wanneer u materiaal zoals zand, grind, grond of aarde te vervoeren heeft kunnen wij dit natuurlijk ook daarvoor zijn onze kiptrailers weer ideaal. Deze kunnen zowel normaal als zijwaarts gelost worden en eventueel ook met verreikende kraan. 


Heeft u iets anders wat u wilt vervoeren, of heeft uw bedrijf speciale eissen voor het transport? Bel ons gerust op op 0786199000 of mail ons met uw vragen. Wij geven u graag advies.