Vego tuinmaterialen

Ontdek de schoonheid en functionaliteit van Tuinschermen

14-03-2024
Goed contact met je buren en de straat is leuk, maar een beetje privacy is ook wat waard. Een schutting of tuinscherm biedt uitkomst. Bovendien zijn ze niet alleen functioneel, maar ook een volwaardig onderdeel van je tuin dat het aanzien waard is. In deze blog lees je hoe het gebruik van tuinschermen kan bijdragen aan een verbluffende make-over van jouw tuin.

Definieer de ruimte van je tuin

Tuinschermen zijn meer dan alleen een praktische afscherming van de tuin. Ze vormen een essentieel element van het ontwerp van jouw tuin. Met tuinschermen kun je de tuin in verschillende delen opsplitsen. Dat betekent dat je een speciaal gebied kunt creëren om te eten, te loungen of gewoon te relaxen. Het is een handige manier om de tuin overzichtelijk te houden en de ruimte optimaal te benutten.


Soorten ontwerpen tuinschermen

Tuinschermen zijn er in allerlei stijlen, van klassiek hout tot modern metaal. Door het juiste ontwerp te kiezen, kun je een unieke uitstraling aan de tuin geven die past bij jouw smaak en de stijl van het huis. Wil je veel of weinig privacy? Ook dat kan je helemaal zelf bepalen door te kiezen voor veel doorkijk, gemiddelde doorkijk of een tuinscherm zonder doorkijk.


Veiligheid en bescherming

Naast het toevoegen van stijl aan de tuin, kunnen tuinschermen ook een gevoel van veiligheid bieden. Ze kunnen helpen om ongewenste bezoekers buiten te houden en bieden bescherming tegen nieuwsgierige dieren. 

Online bekijk je eenvoudig de gehele collectie schuttingen van Vego Tuinmaterialen. Als je er een leuke schutting of mooi tuinscherm tussen ziet, is het mogelijk om deze gelijk online te bestellen. We bezorgen jouw nieuwe tuinscherm bij jou aan huis, wat je veel til- en sjouwwerk scheelt. Wil je een tuinscherm graag in het echt bekijken of heb je nog vragen over je keuze? In onze showtuinen in Zwijndrecht, Dordrecht en Numansdorp hebben wij een deel van ons assortiment tuinschermen staan, zodat je in alle rust kunt kijken wat je ervan vindt. Onze medewerkers staan bovendien voor je klaar als je vragen hebt, bel gerust of kom langs!