De nieuwe In-Lite producten 2017

13-01-2017

Wij introduceren de nieuwe In-Lite producten: In-Lite Corten, LIV Wall Dark en CUBID Dark en de nieuwe kleur White. Bestel nu en ontvang de producten medio februari / maart!In-lite Corten
Het verkrijgen van de cortenstalen afwerking is een uitgebreid proces. De eerste stap is de aluminium behuizing voorzien van een metaalhoudende coating. Na het uitharden van de coating wordt het oppervlakte bewerkt zodat de metaaldeeltjes aan het oppervlak komen te liggen. De armaturen worden vervolgens in een zuurbad gedaan waardoor het metaal gaat corroderen. Tot slot wordt het armatuur langdurig nabehandeld zodat de behuizing niet meer afgeeft en direct geschikt is voor verwerking in de tuin.

 
LIV Wall Dark en CUBID Dark
Dit jaar introduceren we twee nieuwe Dark armaturen in ons assortiment: LIV WALL DARK en CUBID DARK. Door deze toevoeging heeft u vanaf het voorjaar van 2017 de beschikking over een nog breder Dark assortiment waarmee het maken van combinaties in de tuin nog eenvoudiger wordt.


 
In-Lite White
Een nieuwe kleur binnen het assortiment In-Lite: White. Door deze toevoeging heeft u vanaf het voorjaar van 2017 de beschikking over een hoogwaardig assortiment in drie standaard kleuren waarmee de verlichting nog beter afgestemd kan worden op de wensen van de klant.

 
Waarom shoppen bij Vego?
Alle tuinmaterialen voor zowel particulier als hovenier!
Uitstekende prijs-kwaliteit garantie!
Grote voorraad producten en anders bestellen wij het graag voor u!
Vego heeft al meer dan 45 jaar ervaring!
Veilig en betrouwbare webshop!