Filter
sluiten

Maak hier uw keuze

Kleur
Afmetingen
Breedte
Hoogte
Prijs

Betonpalen en onderplaten

Overweeg je om betonpalen en onderplaten te kopen voor je nieuwe schutting? Bij ons vind je hoogwaardige producten die zorgen voor een stevige en duurzame basis voor je tuinafscheiding. Het grote voordeel van een schutting met betonpalen is de stevigheid. Betonpalen zijn zeer sterk en houden de schutting dus goed op zijn plaats. Bovendien is beton duurzaam, want het is niet gevoelig voor vocht en zal niet gaan rotten.
Betonpalen antraciet
5 opties mogelijk
Prijs vanaf € 43,50
Betonpalen Grijs
2 opties mogelijk
Prijs vanaf € 30,90
Beton onderplaten grijs
Prijs per st. :
€ 23,75
Beton afdekkappen
Prijs per st. :
€ 36,95

Waarom Kiezen voor Onze Betonpalen en Onderplaten?

Er zijn een aantal redenen om te kiezen voor betonpalen en onderplaten van Vego Tuinmaterialen, namelijk:

  1. Stevige constructie: Onze betonpalen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig beton. Deze stevige constructie zorgt voor een solide basis voor je schutting, waardoor deze stabiel blijft, zelfs onder uitdagende weersomstandigheden.
  2. Bescherming tegen vocht: Met onze onderplaten voorkom je dat vocht en grondwater je schutting aantasten. Deze onderplaten creëren een barrière tussen de grond en het hout, waardoor de levensduur van je schutting aanzienlijk wordt verlengd.
  3. Eenvoudige installatie: Onze betonpalen en onderplaten zijn ontworpen met het oog op gemakkelijke installatie. Dankzij slimme ontwerpen en handige instructies kun je snel en efficiënt aan de slag, zonder gedoe.
  4. Veelzijdigheid in ontwerp: We begrijpen dat esthetiek belangrijk is voor jouw project. Daarom bieden we een breed scala aan ontwerpmogelijkheden voor zowel betonpalen als onderplaten. Of je nu een moderne, klassieke of rustieke uitstraling wilt, bij ons vind je zeker iets dat bij je past.

Betonpalen en Onderplaten Bestellen?

Bezoek onze website en bekijk ons assortiment om de perfecte keuze te maken voor jouw schuttingproject. Voeg de gewenste producten toe aan je winkelwagen en volg het eenvoudige bestelproces. Je kan natuurlijk ook langs komen bij één van onze filialen. Onze medewerkers helpen je graag en geven passend advies.