Filter
sluiten

Maak hier uw keuze

Kleur
Afmetingen
Breedte
Hoogte
Bijzonderheden
Soort
Afwerking
Geschikt voor betonpalen
Prijs

Schuttingen en tuinschermen

Schuttingen, die ook wel tuinschermen worden genoemd, behoren tot de populairdere varianten van tuinafscheidingen. Wij hebben veel verschillende schuttingen en tuinschermen in ons assortiment. Denk hierbij aan: vuren schuttingen, douglas schuttingen, grenen schuttingen en hardhouten schuttingen. Bestel bij ons de beste kwaliteit schuttingen, al onze schuttingen zijn gemonteerd met RVS schroeven, de minimale plankdikte is 16mm.
Douglas Schuttingen geschaafd
6 opties mogelijk
Prijs vanaf € 72,75
Douglas schuttingen fijnbezaagd
3 opties mogelijk
Prijs vanaf € 69,00
Vuren schuttingen
6 opties mogelijk
Prijs vanaf € 64,00
Schuttingen zwart
2 opties mogelijk
Prijs vanaf € 107,00
Hardhouten Schuttingen
4 opties mogelijk
Prijs vanaf € 199,00
Schuttingen toog
2 opties mogelijk
Prijs vanaf € 105,00
Waaier schuttingen
3 opties mogelijk
Prijs vanaf € 79,00
Vuren schuttingen aflopend
2 opties mogelijk
Prijs vanaf € 109,00
Vuren schutting Excellent Basic
2 opties mogelijk
Prijs vanaf € 105,00
Vuren schutting Excellent Elan
3 opties mogelijk
Prijs vanaf € 135,00

Verschillende soorten tuinschuttingen

Schuttingen bieden heel veel mogelijkheden om jouw tuin of erf op een mooie en natuurlijke manier af te scheiden. Zoek je een schutting die veel privacy biedt? kies dan voor een 21 planks schutting. Des te meer planken er op een tuinscherm zijn gemonteerd hoe dichter de planken tegen elkaar aan zijn gemonteerd.
Zoek je een schutting die geschikt is voor betonpalen? Kies dan een schuttingen met 2 horizontale planken. Deze planken zijn op de juiste hoogte gemonteerd zodat je deze kan gebruiken voor betonpalen. Wil je zelf een schutting maken van losse planken? Kijk dan bij ons aanbod 'tuinhout' hier vind je veel verschillende soorten planken waar je zelf een schutting mee kan maken.
Wanneer je graag je schutting wilt onderbreken met beplanting kijk dan bij ons aanbod 'draadschermen en trellis' je planten kunnen hier goed in vastgroeien zodat de doorkijk snel is verdwenen, de draadschermen zijn makkelijk te monteren en bieden een mooie onderbreking.

Hout beton schuttingen


Misschien wel de meest verkochte soort schutting: de hout beton schutting. De schutting kenmerkt zich door de combinatie van houten en betonnen onderdelen welke samen een strakke tuinafscherming creëren. Een hout beton schutting is niet alleen erg praktisch, maar is nog enorm sierlijk ook.

Schutting kopen bij Vego Tuinmaterialen

Bekijk ons aanbod schuttingen en tover jouw tuin om in een prachtige ruimte waar je kunt genieten zonder gestoord te worden door anderen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs en ontdek vrijblijvend alle mogelijkheden. We helpen je graag met het kopen van de juiste tuinschutting!