105,00 per st.
Bestellen
sluiten

U bestelt

Vuren Scherm 180x180cm Toog Verticaal 17 planks
Vuren Scherm 180x180cm Toog Verticaal 17 planks
st.
  • Kenmerken
  • Vestigingen
Artikelnummer: 42247
Hoogte: 180cm
Breedte: 180cm
Dikte: 4,5cm
Merk: Vego
Materiaal: Vuren
Afwerking: Geschaafd, geschroefd met rvs schroeven
Verduurzaming: Groen geïmpregneerd 
Aantal planken: 17 verticaal, bevestigd op 3 horizontale regels
Levensduur: 10 - 15 jaar

Product omschrijving

Vuren plankenscherm met toog ook wel schutting of tuinscherm genoemd | Geschaafd | 17 planks | 180cm hoog x 180 cm breed | het tuinscherm is groen geïmpregneerd


Omschrijving

Op zoek naar de beste kwaliteit schermen voor uw project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dit tuinscherm gemaakt van Vurenhout bestaat uit 17 geschaafde verticale planken die bevestigd zijn op de 3 horizontale regels. Dit scherm van 17 planken heeft minder doorkijk dan bijvoorbeeld een scherm van 15 planken. (Een schutting met veel planken genereerd meer privacy). Het scherm heeft een hoogte van 180 cm, een breedte van 180 cm.

Houtsoort

Vuren tuinhout is één van de populairste houtsoorten omdat het voordelig geprijsd is en het zich makkelijk laat verwerken. Vuren tuinhout is geschikt voor vele toepassingen, met name schuttingen en gevelbekleding. Het behandelde Vurenhout is minstens net zo duurzaam als behandeld Grenenhout. Verschillen tussen de houtsoorten is vooral zichtbaar in de noesten. Grenenhout heeft doorgaans meer noesten dan Vurenhout maar het is maar net waar ieders voorkeur naar uit gaat. Zo zijn er mensen die Grenen boven Vurenhout kiezen en zo zijn er ook mensen die Vuren boven Grenenhout kiezen.

Montage

Het scherm kunt u plaatsen tussen fijnbezaagde hardhouten palen of geschaafde hardhouten palen. De schermen kunt u aan de staanders bevestigen met l-beslag. Ook toe te passen tussen betonpalen, de gaten voor het uni - L-beslag moeten nog wel in de betonpalen geboord worden.

Vego Zwijndrecht

Lindtsedijk 24-26
3336 LE Zwijndrecht          
T: 078 6199000           
E: info@vegotuinmaterialen.nl                   

Vego Numansdorp

Industriestraat 25
3281 LB Numansdorp     
T: 0186 747100
E: info@vegonumansdorp.nl                    

Vego Dordrecht

Haaswijkweg Oost 8a
3319 GC Dordrecht
T: 078 7400049           
E: info@vegodordrecht.nl


Maandag t/m vrijdag: 07:00 - 17:00 en zaterdag 08:30 - 12:00

Anderen kochten ook:

Verschillende soorten tuinschuttingen

Schuttingen bieden heel veel mogelijkheden om jouw tuin of erf op een mooie en natuurlijke manier af te scheiden. Zoek je een schutting die veel privacy biedt? kies dan voor een 21 planks schutting. Des te meer planken er op een tuinscherm zijn gemonteerd hoe dichter de planken tegen elkaar aan zijn gemonteerd.
Zoek je een schutting die geschikt is voor betonpalen? Kies dan een schuttingen met 2 horizontale planken. Deze planken zijn op de juiste hoogte gemonteerd zodat je deze kan gebruiken voor betonpalen. Wil je zelf een schutting maken van losse planken? Kijk dan bij ons aanbod 'tuinhout' hier vind je veel verschillende soorten planken waar je zelf een schutting mee kan maken.
Wanneer je graag je schutting wilt onderbreken met beplanting kijk dan bij ons aanbod 'draadschermen en trellis' je planten kunnen hier goed in vastgroeien zodat de doorkijk snel is verdwenen, de draadschermen zijn makkelijk te monteren en bieden een mooie onderbreking.

Hout beton schuttingen


Misschien wel de meest verkochte soort schutting: de hout beton schutting. De schutting kenmerkt zich door de combinatie van houten en betonnen onderdelen welke samen een strakke tuinafscherming creëren. Een hout beton schutting is niet alleen erg praktisch, maar is nog enorm sierlijk ook.

Schutting kopen bij Vego Tuinmaterialen

Bekijk ons aanbod schuttingen en tover jouw tuin om in een prachtige ruimte waar je kunt genieten zonder gestoord te worden door anderen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs en ontdek vrijblijvend alle mogelijkheden. We helpen je graag met het kopen van de juiste tuinschutting!