Filter
sluiten

Maak hier uw keuze

Soort
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Afwerking
Kleur
Lengte
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Prijs

Hardhout

Bij Vego Tuinmaterialen kun je terecht voor een breed scala aan Hardhout tuinmaterialen. Van schuttingplanken en terrasplanken tot pergola's en plantenbakken. Vego Tuinmaterialen biedt alles wat je nodig hebt om jouw eigen unieke tuinsfeer te creëren. Hier vind je ons volledige assortiment Hardhout voor in de tuin. Door ons ruime assortiment staan het juiste hardhout voor de look jouw tuin er zeker ook tussen.
Hardhout geschaafde balken
8 opties mogelijk
Prijs vanaf € 17,64
Hardhout ruwe balken
Prijs per st. :
€ 49,95
Hardhout Geschaafde Palen
9 opties mogelijk
Prijs vanaf € 11,10
Hardhout ruwe palen
9 opties mogelijk
Prijs vanaf € 5,60
Hardhout piketpalen
Prijs per st :
€ 2,54
Hardhout geschaafde planken
12 opties mogelijk
Prijs vanaf € 13,80
Hardhout ruwe planken
8 opties mogelijk
Prijs vanaf € 10,80
Hardhout vlonderplanken
7 opties mogelijk
Prijs vanaf € 28,25
Hardhout strip
Prijs per st :
€ 9,27
Hardhout damwandplanken
3 opties mogelijk
Prijs vanaf € 41,64
Hardhout beschoeiingsschot
3 opties mogelijk
Prijs vanaf € 48,00

Hardhout voor de tuin

Hardhout is een duurzame houtsoort en wordt gemaakt van loofbomen. De hardheid hiervan wordt bepaald aan de hand van de dichtheid van de nerfstructuur. Je kunt dit soort hout herkennen aan de roodbruine kleur die het heeft. Dit hout heeft vele voordelen en kan bovendien op vele projecten toegepast worden.

Wij weten ze als geen ander hoe belangrijk het is om materialen te gebruiken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een lange levensduur hebben. Ze bieden daarom een ruim assortiment van verschillende soorten hardhouten tuinmaterialen, variërend van zitmeubelen tot schuttingen en vlonders. Zo kan iedereen zijn eigen persoonlijke hardhouten droomtuin creëren.

Advies over hardhout in de tuin

Heb je vragen over onze producten of spreek je liever eerst even een van onze specialisten voor een stukje persoonlijk advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wil je de producten toch liever eerst even zien alvorens je tot een bestelling over gaat? Kom dan eens langs in onze showtuin.