MA - VR   07.00 - 17.00
ZA 08.30 - 12.00
7,06 per st
Bestellen
sluiten

U bestelt

40 ltr. Culvita Mediterrane Potgrond
40 ltr. Culvita Mediterrane Potgrond
st
  • Omschrijving
  • Kenmerken

Product omschrijving

Waarvoor is deze geschikt:
Culvita Mediterrane Potgrond kan worden gebruikt voor palmen, olijven, vijgen, citrus-achtige en andere Mediterrane planten.

Eigenschappen:
In Culvita Mediterrane Potgrond worden de beste veensoorten gemengd met kokosgruis tot een optimaal groeimedium. Klei is toegevoegd voor een betere waterhuishouding. Om de juiste pH-waarde te bereiken wordt kalk toegevoegd. Voedingsstoffen komen van een speciale NPK meststof met sporenelementen, voldoende voeding voor de eerste 6 weken. Bovendien is er voor de eerste zes maanden een organische bemesting meegegeven. Aan Culvita Mediterrane Potgrond is RhizoPlus toegevoegd.

Hoewel dit product een meststof bevat zal het noodzakelijk zijn om na verloop van tijd een bemesting uit te voeren. Dit afhankelijk van de behoefte van uw planten. RhizoPlus is een mengsel van mycorrhiza en andere rhizosphere bacteriën en schimmels. Door de toevoeging van RhizoPlus zal de opname van voedsel en water sneller en makkelijker op gang komen. Bovendien bevordert RhizoPlus het natuurlijk evenwicht.
Artikelnummer: 59791
Code:
Merk:
Categorie: Tuingrond
Afmetingen:
Maat:

Anderen kochten ook:

Ace High Dark
€197,00 per st.