MA - VR   07.00 - 17.00
ZA 08.30 - 12.00
45,00 per m3
Bestellen
sluiten

U bestelt

m³ Bemeste Tuinaarde
m³ Bemeste Tuinaarde
m3
  • Omschrijving
  • Kenmerken

Product omschrijving

Culvita Bemeste Tuinaarde wordt gebruikt om de tuin en speciaal de borders aan te vullen, te egaliseren of de tuin plaatselijk op te hogen. Bovendien kunt u met deze tuinaarde de structuur van uw bodem verbeteren.

Waarvoor is deze geschikt:
Culvita Bemeste Tuinaarde wordt gebruikt om de tuin en in het bijzonder de borders aan te vullen, te egaliseren of de tuin plaatselijk op te hogen. Bovendien kunt u met deze tuinaarde de structuur van uw bodem verbeteren.

Waarvoor niet geschikt:
Dit product is niet geschikt voor toepassing bij kuip- en kamerplanten en in een heidetuin. Hiervoor zijn diverse potgrondmengsels ontwikkelt die juist die eigenschappen hebben om de plant optimaal te ontwikkelen.

Gebruik voor het vullen van bakken of potten Culvita Potgrond Universeel of Culvita Potgrond Speciaal. In de heidetuin of bij andere zuurminnende planten is het aan te bevelen Culvita Rhododendrongrond (tevens voor andere zuurminnende planten) te gebruiken. Denk bij zuurminnende planten aan Rhododendrons, Azalea, Heide, Camelia en Magnolia.

Gebruiksaanwijzing:
Strooi de inhoud van de zak tussen de planten en verdeel de grond met een hark. Maak eventuele kluitjes fijn. Het verdient aanbeveling de nieuwe grond licht met de oude grond te vermengen. Let op dat aanwezige wortels niet beschadigd worden.

Hoewel dit product een bemesting bevat zal het noodzakelijk zijn om na verloop van tijd een bemesting uit te voeren. Dit afhankelijk van de behoefte van uw planten.
Artikelnummer: 12047
Code:
Merk:
Categorie: Tuingrond
Afmetingen:
Maat:

Anderen kochten ook: