MA - VR   07.00 - 17.00
ZA 08.30 - 12.00
Filter
sluiten

Maak hier uw keuze

Afmeting
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Kleur
Dikte
  • + Toon meer
  • - Toon minder
Facet
Geschikt voor oprit
Geschikt voor terras
Prijs

Betontegels

Betontegels voor in de tuin, dit wordt het meest toegepast. Het grote voordeel van betontegels is dat deze in verschillende prijs categorieën beschikbaar zijn. Zo bestaan er hele goedkope betontegels tot aan de wat duurdere tegels welke extra goed en op een andere manier zijn afgewerkt als een goedkope betontegel. Ons assortiment is heel ruim zo leveren we een betontegel 30x30 tot aan de meest uiteenlopende wildverbanden. De tuintegel 60x60 is de tuintegel welke het meest wordt verkocht. In deze afmeting heb je dan ook de meeste keuze, je kan hierbij denken een gewone zwarte / grijze / of antraciete betontegel met een vlakke afwerking maar er zijn ook betontegels waarbij de toplaag een golvend is, hierdoor komt de tegel wat speelser over.

Strakke betontegels / moderne betontegels / natuurlijk ogende betontegels je vindt ze bij ons allemaal. Ben je op zoek naar schellevis tegels? deze mooie oud hollandse tegels hebben wij uiteraard ook in ons assortiment. Wil je zo lang mogelijk genieten van de kleur van de tegel en wil je dat het vuil niet snel in je tegel trekt? Let dan wel op dat je kiest voor een geïmpregneerde betontegel. Tegels voor een oprit moeten minimaal 6 cm dik zijn, dit om breuk van de tegels door het gewicht je auto te voorkomen. Ons advies is ook wanneer je een oprit tegel zoekt een tegel uit te zoeken met een facet, dit houdt in dat de randen aan de zichtzijde zijn afgeschuind. Dit om te voorkomen dat de randen van de tegels gaan brokkelen wanneer je er met je auto overheen gaat rijden.
Bij ons tuincentrum kan je met een gerust hart je online tuinmaterialen zoals goede betontegels kopen, uiteraard kan je ook langs komen op één van onze vestigingen om de tuintegels in het echt te bekijken en je te laten adviseren door één van onze medewerkers. Natuurlijk leveren wij ook tuintegels in Alblasserdam / Dordrecht / Hardinxveld-Giessendam / Hendrik-Ido-Ambacht / Papendrecht / Sliedrecht / Zwijndrecht / Gorinchem. Wij leveren onder andere betontegels van MBI, Excluton, Schellevis en Gardenlux
Fortress Tiles Sark
beschikbaar in 2 maten
GeoAntica Bergamo
beschikbaar in 4 maten
GeoAntica Milano
beschikbaar in 3 maten
GeoAntica Verona
beschikbaar in 3 maten