MA - VR   07.00 - 17.00
ZA 08.30 - 12.00
 Vego tuinmaterialen
Vego Tuinmaterialen is een begrip op het gebied van tuinmaterialen. Er is bij ons een mooi assortiment van sierbestrating, siertegels, keramische tegels, natuursteen en gebakken klinkers. Ook voor schuttingen, tuinschermen, blokhutten, tuinverlichting en kunstgras bent u bij ons aan het juiste adres. Vego Zwijndrecht en Vego Numansdorp beschikken beide over een showtuin waar u rustig kunt rondkijken.
 
Wij leveren onze materialen aan zowel particulieren als hoveniers, straatmakers en gemeenten. Door middel van onze eigen transportnetwerk leveren wij onze goederen snel en efficiënt. Wij gebruiken onze transportmiddelen niet alleen voor het afleveren van bestellingen. U kunt onze transportmiddelen ook huren voor diverse werkzaamheden zoals het opknijpen en afvoeren van grond, snoeiafval en puinafval.

Let op! Speciaal bestelde artikelen (artikelen die niet behoren tot ons standaardassortiment) worden niet retour genomen. Bij sommige materialen uit onze winkel krijgt u ook 10% minder terug bij het terugbrengen.

Vego: Hét adres voor al uw tuinmaterialen! Kom gerust langs of neem direct contact met ons op.