Over ons

Vego Tuinmaterialen is een begrip op het gebied van tuinmaterialen. Er is bij ons een mooi assortiment van kleurechte sierbestrating, siertegels, keramische tegels, natuursteen en gebakken klinkers. Ook voor schuttingen, tuinschermen, blokhutten, tuinverlichting en tuinmeubelen bent u bij ons aan het juiste adres. Vego Zwijndrecht beschikt over een showtuin waar u rustig kunt rondkijken.
 
Wij leveren onze materialen aan zowel particulieren als hoveniers, straatmakers en gemeenten. Door middel van onze eigen transportnetwerk leveren wij onze goederen snel en efficiënt. Wij gebruiken onze transportmiddelen niet alleen voor het afleveren van bestellingen. U kunt onze transportmiddelen ook huren voor het opknijpen en afvoeren van grond, snoeiafval en puinafval.

Onze materialen zijn veelal leverbaar vanuit onze voorraad. Zo zijn onze materialen vaak binnen twee werkdagen leverbaar. Ook kunt u onze materialen afhalen. Wanneer het product niet op voorraad is, ontvangt u uw bestelling binnen een week. Let op! Speciaal bestelde artikelen (artikelen die niet behoren tot ons standaardassortiment) worden niet retour genomen. Bij sommige materialen uit onze winkel krijgt u ook 10% minder terug bij het terugbrengen.

Vego: Hét adres voor al uw tuinmaterialen! Kom gerust langs of neem direct contact met ons op.