Filter
sluiten

Maak hier uw keuze

Prijs

Kunstgras toebehoren

Ontdek bij Vego Tuinmaterialen een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige kunstgras toebehoren die essentieel zijn voor het aanleggen en onderhouden van een prachtig kunstgrasgazon. Van installatiehulpmiddelen tot verzorgingsproducten, wij hebben alles wat u nodig heeft.

Belangrijke kunstgras toebehoren

  • Instrooizand: Bij het aanleggen van kunstgras is het gebruik van instrooizand een goede keuze. Het zorgt voor een natuurlijker uiterlijk en verlengt de levensduur van uw kunstgras. Door zand als ondergrond te gebruiken, wordt uw gras stabieler.
  • Bodemankers: Deze kunstgras bodemankers zijn gemaakt om kunstgras in de vloer te verankeren. Hierdoor kan uw kunstgras veilig worden bevestigd. Het is gemaakt van RVS en zal daarom buitenshuis niet roesten of beschadigen.
  • Kunstgras onderdoek: Met kunstgras onderdoek beschermt u het zandbed onder uw kunstgras en zorgt u ervoor dat deze vlak blijft. Het zorgt er ook voor dat de druk gelijkmatig onder het gras wordt verdeeld. Het is waterdoorlatend, stabiliseert en helpt u eventuele onregelmatigheden in de grond te voorkomen.
  • Quickseam plaktape:  QuickSeam plaktape is gemaakt om de kunstmatten aan elkaar te lijmen als de matten niet breed genoeg zijn.
  • Valdempplaat: Deze valdempplaat t.b.v. kunstgras zorgt voor een zachte ondergrond onder uw kunstgras die schokken opvangt. Ideaal als u van plan bent uw kunstgras bijvoorbeeld in een speelplaats voor kinderen te gebruiken.

Kunstgras toebehoren kopen


Maak van uw kunstgrasproject een succes met hoogwaardige en betrouwbare toebehoren van Vego Tuinmaterialen. Alles wat u nodig heeft om een perfect groen gazon te creëren, vindt u hier.