3,99 per st
Bestellen
sluiten

U bestelt

Opsluitband 5x15x100 zwart
Opsluitband 5x15x100 zwart
st
  • Kenmerken
  • Vestigingen
Artikelnummer: 15646

Product omschrijving

Een vlak liggende bestrating van oprijlanen, een oprit, tuinpad of terras moet strak worden opgesloten om verzakking en kiervorming te voorkomen. Hier gebruiken we opsluitbanden voor, de naam zegt het al.

Hoge en dikke opsluitbanden zijn voor een zware belasting van bijvoorbeeld uw oprit of oprijlaan.
Lage en dunne opsluitbanden zijn voor een minder zware belasting, denk aan tuinpaden of terrassen.

Bij Vego Tuinmaterialen vestigingen in de showtuinen of in onze webwinkel kunt u een groot assortiment opsluitbanden bezichtigen en vergelijken. Voor een ieder wat wils. Rechte opsluitbanden zorgen voor strakke contouren en een moderne uitstraling of ronde of ovale opsluitbanden voor de meer sierlijke tuinontwerpen. We zeggen tegen iedere klant, we hebben altijd een passende opsluitband voor iedere tuin.

Nog vragen over onze producten? Stuur een mailtje naar onze verkoop adviseurs: info@vegotuinmaterialen.nl Webshop Vego www.vegotuinmaterialen.nl Vestigingen Vego Tuinmaterialen Zwijndrecht, Dordrecht en Numansdorp

Vego Zwijndrecht

Lindtsedijk 24-26
3336 LE Zwijndrecht          
T: 078 6199000           
E: info@vegotuinmaterialen.nl                   

Vego Numansdorp

Industriestraat 25
3281 LB Numansdorp     
T: 0186 747100
E: info@vegonumansdorp.nl                    

Vego Dordrecht

Haaswijkweg Oost 8a
3319 GC Dordrecht
T: 078 7400049           
E: info@vegodordrecht.nl


Maandag t/m vrijdag: 07:00 - 17:00 en zaterdag 08:30 - 12:00

Anderen kochten ook:

BigBag Mixgrond 1 m³
Prijs per st :
€65,00

Werking opsluitbanden


Opsluitband worden niet alleen gebruikt om bestrating op te sluiten maar bijvoorbeeld ook om het grind in je tuin op te sluiten zodat het niet door heel je tuin verspreid. Wil je een bloembak maken van betonblokken dan is het verstandig om opsluitbanden als fundering te gebruiken. Een opsluitband heeft aan één uiteinde een holling en aan het andere uiteinde een bolling. Dit is speciaal gemaakt zodat je de opsluitbanden in elkaar kan verweven, zodat je een mooi maar vooral een stevig geheel krijgt.

Verschillende afmetingen opsluitbanden


Opsluitbanden zijn er in verschillende afmetingen. Een lage opsluitband is prima om bijvoorbeeld je terras of tuinpad mee op te sluiten als je geen hoogte op hoeft te vangen. Moet je een hoogte overbruggen? zorg er dan voor dat je de juiste afmeting opsluitband gebruikt, de hoogte die de opsluitband boven de grond staat moet ook minimaal in de grond staan, dus wanneer je een hoogte op moet vangen van 10 centimeter gebruik dan een opsluitband van minimaal 20 centimeter hoog. Heb je opsluitbanden nodig om een oprit op te sluiten? kies dan een minimale breedte van 8 centimeter. Opsluitbanden antraciet en opsluitbanden grijs zijn de meest verkochte opsluitbanden.

Vragen over opsluitbanden?
Met de verschillende mogelijkheden van Vego Tuinmaterialen zorg je voor een mooie afwerking van jouw tuin. Bij ons vind je een ruim assortiment opsluitbanden van hoge kwaliteit. Wil je onze producten eerst in het echt bekijken? Kom dan gerust langs in onze showtuin.