99,00 per st.
Bestellen
sluiten

U bestelt

Scherm Douglas 19 planks Geschaafd 180x180 geschikt voor beton
Scherm Douglas 19 planks Geschaafd 180x180 geschikt voor beton
st.
  • Kenmerken
  • Vestigingen
Artikelnummer: 41923
Hoogte: 180cm 
Breedte: 180cm 
Dikte: 4,5cm
Merk: Vego
Materiaal: Douglas
Afwerking: Geschaafd, geschroefd met rvs schroeven
Verduurzaaming: Onbehandeld 
Aantal planken: 17 verticaal, 2 horizontaal
Levensduur: 10 - 15 jaar

Product omschrijving

Douglas schutting of tuinscherm | geschaafd | 19 planks | 180cm hoog x 180cm breed


Omschrijving

Op zoek naar de beste kwaliteit schermen voor uw project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Dit scherm zorgt voor een warme en sfeervolle uitstraling! Het scherm bestaat uit 17 geschaafde verticale planken. Op de voorzijde van het scherm zijn 9 planken gemonteerd en aan de achterzijde 8 planken. Door deze samenstelling heeft het scherm weinig doorkijk. Daarnaast heeft het scherm 2 tussenliggers voor de stevigheid. Het scherm heeft een hoogte van 180 cm, een breedte van 180 cm en een dikte van 4,5cm.

Houtsoort

Wij zijn groot fan van dit houtsoort. Douglas laat zich namelijk erg makkelijk verwerken en heeft een prachtige uitstraling. Het hout komt uit Europa en heeft onbehandeld een verwachte levensduur van 10 tot 15 jaar. De duurzaamheid heeft deze houtsoort te danken aan de hoge concentratie hars die zich in het hout bevindt, waardoor het bescherming biedt van binnenuit. Net als bij larikshout kunnen er in het hout noesten en kwasten voorkomen. Blank douglashout heeft van nature een roze/gele kleur en vergrijst mooi. Ook tijdens het vergrijzen blijft de mooie ‘vlam’ in het hout behouden.

Tip

Voor een hogere levensduur kunt u de schermen behandelen met Douglas Olie. Kijk voor Douglas Olie in het menu onder Tuinonderhoud.

Montage

Het scherm kunt u plaatsen tussen betonpalen, fijnbezaagde hardhouten palen of geschaafde hardhouten palen. De schermen kunt u aan de palen bevestigen met l-beslag. Het plankenscherm kan ook worden geplaatst tussen betonpalen, onderplaten en unibeslag, de betonpalen en onderplaten zijn in verschillende variaties verkrijgbaar.

Vego Zwijndrecht

Lindtsedijk 24-26
3336 LE Zwijndrecht          
T: 078 6199000           
E: info@vegotuinmaterialen.nl                   

Vego Numansdorp

Industriestraat 25
3281 LB Numansdorp     
T: 0186 747100
E: info@vegonumansdorp.nl                    

Vego Dordrecht

Haaswijkweg Oost 8a
3319 GC Dordrecht
T: 078 7400049           
E: info@vegodordrecht.nl


Maandag t/m vrijdag: 07:00 - 17:00 en zaterdag 08:30 - 12:00

Anderen kochten ook:

Verschillende soorten tuinschuttingen

Schuttingen bieden heel veel mogelijkheden om jouw tuin of erf op een mooie en natuurlijke manier af te scheiden. Zoek je een schutting die veel privacy biedt? kies dan voor een 21 planks schutting. Des te meer planken er op een tuinscherm zijn gemonteerd hoe dichter de planken tegen elkaar aan zijn gemonteerd.
Zoek je een schutting die geschikt is voor betonpalen? Kies dan een schuttingen met 2 horizontale planken. Deze planken zijn op de juiste hoogte gemonteerd zodat je deze kan gebruiken voor betonpalen. Wil je zelf een schutting maken van losse planken? Kijk dan bij ons aanbod 'tuinhout' hier vind je veel verschillende soorten planken waar je zelf een schutting mee kan maken.
Wanneer je graag je schutting wilt onderbreken met beplanting kijk dan bij ons aanbod 'draadschermen en trellis' je planten kunnen hier goed in vastgroeien zodat de doorkijk snel is verdwenen, de draadschermen zijn makkelijk te monteren en bieden een mooie onderbreking.

Hout beton schuttingen


Misschien wel de meest verkochte soort schutting: de hout beton schutting. De schutting kenmerkt zich door de combinatie van houten en betonnen onderdelen welke samen een strakke tuinafscherming creëren. Een hout beton schutting is niet alleen erg praktisch, maar is nog enorm sierlijk ook.

Schutting kopen bij Vego Tuinmaterialen

Bekijk ons aanbod schuttingen en tover jouw tuin om in een prachtige ruimte waar je kunt genieten zonder gestoord te worden door anderen. Wil je meer informatie? Neem dan contact op met één van onze adviseurs en ontdek vrijblijvend alle mogelijkheden. We helpen je graag met het kopen van de juiste tuinschutting!