Schutting in Dordrecht 

Met onze 45 jaar ervaring in tuinafscheidingen kunnen wij met recht zeggen dat wij schuttingspecialist zijn. Wilt u een nieuwe schutting plaatsen? Bekijk hier ons assortiment Tuinafscheidingen / schuttingen, of kom naar onze vestiging Vego Tuinmaterialen aan de Haaswijkweg Oost 8a, 3319 GC Dordrecht. Hier op locatie hebben wij een grote showtuin helemaal ingericht met de allernieuwste tuinmode anno nu. De populairste schuttingen hebben wij voor u in elkaar gezet om te bezichtigen. Denk hierbij aan de tuinschermen gemaakt van Vuren en Douglas gemonteerd tussen betonpalen met betonnen onderplaten zonder en met motief, en met of zonder betonnen afdeklijst. En voor bovenop de schutting hebben wij verschillende schutting afdeklijsten. Met als afsluiter split voor onder de schutting tussen de palen tegen het onkruid maar ook om het hele plaatje compleet te maken. Bent u geïntresseerd in een nieuwe schutting of tuinafscheiding? Bij Vego Tuinmaterialen kunt u schuttingen kopen van hoge kwaliteit voor een gunstige prijs.   


Populaire Schuttingen in Dordrecht

De meest gekozen tuinafscheidingen zijn de houten schutting tuinschermen van Douglas, Vuren en hardhout met een open structuur van 19 of zelfs 21 planken. Standaard gemonteerd tussen houten schuttingpalen of luxe gemonteerd tussen betonnen schuttingpalen. Bij afwerking wordt vaak gekozen voor betonnen onderplaten met bijpassend motief. De bovenkant van de schutting kan afgewerkt worden met een houten afdeklijst en de bovenkant van de onderplaat kan afgewerkt worden met een betonnen afdeklijst. De afdeklijsten zorgen voor een mooie strakke afwerken maar hebben ook een beschermende functie tegen de regen. Met afdeklijst kan er geen water aan de gezaagde kopsekant in de delen komen, hierdoor wordt de levensduur van uw tuinschermen of schutting verlengt. Bekijk de foto's in de slider hiernaast om de uitleg beter te begrijpen of om inspiratie op te doen. 

Schutting plaatsen in Dordrecht

Een tuinafscheiding of een schutting plaatsen in Dordrecht kun je uitbesteden maar is ook heel goed zelf uit te voeren. Welke keuze u ook maakt, de eerste stap is meestal inspiratie opdoen door te surfen op internet naar mooi gefotografeerde tuinen. Tuinartikelen die je mooi vind noteer je. Bekijk ook eens de foto's in de twee slide shows op deze pagina. Stap 2 is een bedrijf zoeken met showtuinen waar schuttingen in de meest recente tuinmode staan opgesteld. Bijvoorbeeld in onze showtuin kunt u tuinafscheidingen in het echt zien en indien nodig vragen stellen aan verkoopadviseurs. Bij ons bedrijf zijn vakmensen werkzaam die veel kennis hebben op gebied van de tuin. Zij kunnen u van goed advies voorzien hoe u o.a. een tuinafscheiding het beste kunt monteren. Stap 3 de laatste stap is het aanschaffen van de benodigde tuinartikelen ter plaatse of u neemt nog even de tijd om na te denken en u koopt de artikelen in later stadium op de webshop. Wij hebben op elke vestiging eigen vrachtwagens met uitschuifbare autolaadkranen voor snelle levering aan huis.    
 

Schutting maken van losse planken


Ook kunt u een tuinafscheiding maken met losse planken in Dordrecht. Klik hier voor Design rabat of klik hier voor douglas planken. Het voordeel van een schutting van losse planken is dat je een tuinscherm kan maken vanuit één geheel. Zo kun je hierdoor je tuin langer later lijken dan dat hij is. Losse planken van Douglas en het designrabat zijn erg geschikt om een schutting te maken. Losse schuttingplanken kunt het beste monteren op hardhouten palen. Klik hier voor hardhouten palen. Zie hiervoor ook een paar voobeelden op de foto's.            
 

Schuttingpaal van beton of van hout?

Schuttingpalen van beton worden vaak gekozen in combinatie met betonnen onderplaten en het bekende houten tuinscherm met een open structuur. Ten opzichte van de houten schuttingpaal heeft de betonpaal de voordelen dat deze niet wegrot of kromtrekt en nauwelijks verkleurt door weersomstandigheden. Door deze positieve eigenschappen is de levensduur van een tuinafscheiding met betonpalen echt wezelijk langer dan een tuinafscheiding met houten schuttingpalen. Bijkomend voordeel is ook dat het houten tuinscherm vrij van de bodem hangt en hierdoor ook een langere levensduur heeft. Samengevat: een beton hout tuinafscheiding heeft een erg hoge levensduur en door de beide materialen beton en hout te combineren kun je jou tuinafscheiding helemaal naar eigen smaak aanpassen. Heel populair is de hoge betonnen onderplaat met rotsmotief afgewerkt met een betonnen afdeklijst in pyramide vorm.  Zie de foto's van de betonpalen en houten schuttingpalen in de slideshow. Klik hier voor ons assortiment betonpalen, beton onderplaten en betononderplaat met rotsmotief. 
 

Alternatieve schutting

Naast de traditonele afscheidingen zijn er tegenwoordig veel alternatieve manieren om een schutting te maken. Denk aan een extreem alternatieve gesloten schutting van staal met roestlook, of natuurlijke schuttingen van Kokos, bamboe schutting, rieten schutting, wilgentenenschutting, of schuttingen van gaaskorven met stenen erin. Een alternatieve schutting realiseren door een kleine verandering kan al door het toepassen van draadschermen met houten kader tussen traditionele houten tuinschermen in. Hiervoor hoeft u alleen een bestaand tuinscherm te vervangen en een draadscherm schutting te plaatsen. Tegen het draadschem aan kunt u bijvoorbeeld bloemen laten opgroeien, zie hiervoor voorbeelden op foto's in fotoslideshow. Klik hier voor ons assortiment natuurlijke tuinafscheidingen.
 

Privacy in de tuin in Dordrecht

De tuin is een privé leefruimte waar je op jouw manier ongegeneerd mag genieten. Met een tuinafscheiding maak je de tuin van jezelf, of beter gezegd je maakt jou tuin privé. Je kunt kiezen voor een gesloten design, een niet helemaal gesloten design of juist een open design. De meest gekozen is de afscheiding gemaakt van houten tuinschermen met een open structuur, de bekende houten schutting zeg maar. En ook hierin heb je gradaties. De houten tuinschermen die het meeste privacy bieden zijn de schermen met 21 planken, en de houten tuinschermen die minder privacy bieden hebben 17 planken. De schermen met 17 planken hebben natuurlijk grotere kieren waar je tussendoor kunt kijken dan de schermen met 21 planken. In ons assortiment op de webshop hebben wij bij de meeste houten tuinschermen het aantal planken vermeld. Zo kunt u optimaal uw keuze maken.  

Schuttingen en Tuinschermen in alle soorten en maten in Dordrecht 

- Douglas schutting tuinschermen geschaafd 
- Douglas schutting tuinschermen fijnbezaagd
- Vuren schutting tuinschermen 
- Grenen schutting tuinschermen 
- Hardhouten schutting tuinschermen 
- Toog schutingen Vuren 
- Vuren schutting tuinschermen met een gesloten structuur 

Schutting kopen? Klik op de desbetreffende schuttingafbeeldingen hieronder.

*Uitstekende Service

*Aankoop garantie - Trusted shops

*45 jaar ervaring in schutting

*Inspirerende showtuinen - Uitstekende prijs kwaliteit